Durmitorski prsten


Za one koji ne vole, ili ne mogu da pješače..
TURA OKO DURMITORA
DŽIP TURA DURMITORSKI PRSTEN
VOZILA PRILAGOĐENA PLANINSKIM USLOVIMA
Vožnja u udobnom prevoznom sredstvu kroz atraktivni prirodni ambijent Žabljaka do vidikovca Štuoc. Zaustavljanje u motelu Momčilov grad radi razgledanja i fotografisanja nevidjenih i prirodno očuvanih predjela.
Vožnja kroz najatraktivnije predjele Durmitora. Trajanje ture oko 6 sati.
10.15h kretanje u obliazak – Vožnja u udobnom prevoznom sredstvu kroz atraktivni prirodni ambijent Žabljaka do vidikovca Štuoc. Zaustavljanje u motelu Momčilov grad radi razgledanja I fotografisanja

Nastavak putovanja preko atraktivnog predjela Velikog Štuoca gdje je nadmorska visina iznad 2050 metara. Zaustavljanje radi razgledanja I fotografisanja predjela I kanjona rijeke Tare.
Nastavak vožnje do sela Mala Crna Gora koje se nalazi na obroncima kanjona rijeke Sučice. Zaustavljanje radi panoramskog razgledanja i fotografisanja kanjona
Prolazak kroz kanjon koji pruža poseban adrenalinski doživljaj. Dolazak u selo Trsa u kome se organizuje ručak u nacionalnom restoranu. Ručak je tradicionalan sa napravljen id organiskih i prirodnih sastojaka (ručak je uračunat u cijenu).
Nastavak obilaska durmitorskog planinskog masiva. Zaustavljanje na više mjesta radi razgledanja I fotografisanja palninskih vrhova i durmitorskih jezera.
16.00h završetak ture i povratak do Žabljaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: