GALERIJA:Humanitarna akcija ,,SNIJEŽNE RADOSTI.”


Zahvaljujući udruženju ljubitelja zimskih sportova „Snou hanters“, ski- klubu „Vrh“ i njihovoj humanitarnoj akciji „Sniježne radosti“  djeca iz doma „Mladost“ iz Bijele su ovog vikenda na skijalištu „Savin kuk“ proveli jedan nezaboravan dan na snijegu. Četrdesetak mališana iz ove javne ustanove trenutke provedene na Durmitoru dugo će pamtiti. Osim kulturno-zabavnog programa organizator im je obezbijedio takmičenje u sankanju, a na kraju svi su dobili članske karte udruženja, diplome, medalje i prikladne poklone. Pomoćnik direktora Dječjeg doma „Mladost” Slavica Ilić nije krila zadovoljstvo posmatrajući mališane pomalo zbunjene, ali sa neskrivenom radošću i osmjesima na licu.
– Zbilja je zadovoljstvo vidjeti kako se ova djeca raduju. Najviše su se obradovali sankanju i grudvanju, a svojim pogledima upijali su vještine onih koji su već savladali skijanje ili snoubord. Naravno, doći će vrijeme kada će i oni savladati ove discipline. Osjetili su da se o njima brinu i drugi, a ne samo mi iz doma. To je veoma važno jer treba da znaju da nijesu ostavljeni i da se djelima poput ovog mami osmijeh na njihovim licima. Ovo je zaista pravi potez i veliki doprinos dječjoj radosti – naglasila je Ilićeva.
Organizatori su obezbijedili autobuski prevoz iz Podgorice i Nikšića za sve zainteresovane iz ovih gradova.
Inače, ukupan program na skijalištu Savin kuk bio je dobro posjećen, a upotpunio ga je Fetah Vibration, dok se Žarko Stanišić pobrinuo za dječju animaciju i vođenje programa.
Humanitarnu akciju osim domaćina ski-centra „Savin kuk“ podržali su i brojni sponzori i donatori. Novac prikupljen od autobuskih karata onih koji su doputovali na pozivni izlet i od ski-pasa biće uplaćen Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj.

 

Fotografije:Showhunters

Kanal MOST-a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: