Šta pokloniti za Dan zaljubljenih?


Poklon za Dan zaljubljenih (14. februar) mora biti izabran pažljivo, jer predstavlja poseban znak pažnje prema partneru. Kao i u većini prilika, poklon za Dan zaljubljenih mora biti unikatan, prije nego skup. Sitnice koje dobijamo i poklanjamo za ovu priliku su mali znaci pažnje da je nekome stalo do nas, te posebnu pažnju moramo pokloniti odabiru poklona za ovu priliku. U ovom tekstu ćemo vam predložiti šta da poklonite svom partneru, sem pažnje i ljubavi…

Pokloni za nju

1. Bombonjera u obliku srca ili sa motivima ljubavi. Za ovu priliku treba odabrati bombonjeru čije pakovanje ima motive ljubavi i privrženosti. Najbolje bi bilo da bude u obliku srca, zapakovana u crveni svjetlucavi papir.

2. Ogrlice-flash memorije. Sitnica u vidu svjetlucave flash memorije sa cirkonima ili u obliku dijamanta, sa ogrlicom je svakako interesantan i koristan poklon, koji nedvosmisleno ukazuje na to da ste i praktična, i romantična osoba.

3. Cvijeće. Samo po sebi cveće nije pretjerano originalan poklon. Međutim, cvijeće jeste originalno u vidu nekog neuobičajenog cvjetnog aranžmana ili zanimljivog cvijeća u saksiji sa prigodnim stihovima ispisanim rukom u poruci. Najbitnije kada poklanjate cvijeće, je da vodite računa o njegovoj simbolici.

Pokloni za njega

1. Majica sa šaljivim tekstom. Poklonite mu majicu sa nekim šaljivim tekstom, zabavićete ga i pokazati mu da mislite da je zabavan.

2. Knjiga. Obavezno mu kupite tradicionalnu papirnu verziju knjige, umjesto elektronske verzije. Znamo da su e-knjige IN, ali jednostavno nisu romantične, ni prigodne za Dan zaljubljenih kao papirne. knjigu birajte prema interesovanjima i poruci koju želite da prenesete svom partneru. Ako nemate inspiraciju, tu su klasici za svaku priliku kao “Vještina ratovanja” Sun Cua.

3. Privezak za ključeve sa digitalnim foto ramom. Privezak za ključeve sa digitalnim foto ramom je zanimljiv i koristan poklon, naravno privezak obavezno otpakujte i postavite vašu zajedničku sliku. Na ovaj način, vaš dragi će vas uvijek imati u džepu. 🙂

Univerzalni pokloni

Neki pokloni su univerzalni i prigodni su za svakoga.

1. Kompilacija pjesama. Napravite kompilaciju sa pjesmama koje vam oboma znače ili su nekako obiljeležile vašu vezu, narežite na CD, napravite luckast omot i poklonite voljenoj osobi.

2. Album sa zajedničkim slikama. Napravite album sa zajedničkim slikama, uz slike možete stavljati komentar ili prigodne romatične stihove, a korice albuma možete ukrasiti po želji.

Izvor:Adria talk

Još

Otkrij ljubav

Uzmi osmjeh i daruj ga onome ko ga nikad nije imao. Uzmi zrak sunca … [Opširnije...]

Velikodušnost

Velikodušnost je plod duše, a ne uma ili nečeg drugog.Škrtost je plod … [Opširnije...]

JOGURT ČUVA SRCE

Australijski istraživači su ispitivali prehrambene navike više od 1080 … [Opširnije...]

Osjecaj davanja je velicanstven i oplemenjujuci!

Bilo je to davno. Na zemlji je nastala velika suša: potoci, rijeke i … [Opširnije...]

Unutrašnja ljepota

Unutrašnja ljepota i sklad se uvijek "prikažu" na licu...Mogu se ljudi … [Opširnije...]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Portal mozete pratiti na adresama: durmitor.com, durmitor.net, durmitorcg.com, destination-durmitor.org, odjek.com...Za bilo koji oblik saradnje(turistička promocija, razmjena linkova...) pišite na naš e-mail
E-mail