Punjeni crni luk

Prebno je: 8 krupnih glavica crnog luka, šolja pirinča, kesica parmezana ili domaćeg prlja, malo soli, bibera, peršuna i ulja.

Priprema: luk očistiti i izdubiti tako da ostanu samo po dva-tri spoljna obruča, da se mogu puniti. Malo ove sredine luka sitno isjeckati, propržiti na ulju, dodati pirinač i šoljicu vode i dinstati dok pirinač ne omekša. U pirinač umiješati strugani parmezan, isjeckan peršun, so i biber, pa ovom masom puniti luk. Zapeći u pećnici.

Advertisements

Još

PHOTO:Koji su psi najpametniji?

Znate li koji su psi najinteligentniji? Svi volimo svoje pse i … [Opširnije...]

O lakoci i tezini – razlika je u svijesti o izboru

Jedan duhovni Učitelj je pošao na izlet sa grupom od 20 … [Opširnije...]

Groždje liječi bol uzrokovanu gihtom i artritisom

Konzumacija grožđa i ostalih plodova bogatih kalijumom dokazano … [Opširnije...]

Duhovnosti…o ljubavi, zivotu, i jos po necem.

Biti bez ljubavi u umu se pokazuje kao ludost, u moralu kao zlodjelo, … [Opširnije...]

Američke organske bašte – zdravlje iz prirode

SIJETL - Bujno i zeleno, tako ukratko opisuje Džejn Vitmer svoju baštu … [Opširnije...]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Portal mozete pratiti na adresama: durmitor.com, durmitor.net, durmitorcg.com, destination-durmitor.org, odjek.com...Za bilo koji oblik saradnje(turistička promocija, razmjena linkova...) pišite na naš e-mail
E-mail