Punjeni crni luk

Prebno je: 8 krupnih glavica crnog luka, šolja pirinča, kesica parmezana ili domaćeg prlja, malo soli, bibera, peršuna i ulja.

Priprema: luk očistiti i izdubiti tako da ostanu samo po dva-tri spoljna obruča, da se mogu puniti. Malo ove sredine luka sitno isjeckati, propržiti na ulju, dodati pirinač i šoljicu vode i dinstati dok pirinač ne omekša. U pirinač umiješati strugani parmezan, isjeckan peršun, so i biber, pa ovom masom puniti luk. Zapeći u pećnici.

Još

VIDEO:comptine d’un autre été – yann tiersen

Spot i lijepe fotografije … [Opširnije...]

Trebas voljeti i cijeniti sebe jer

- Najmanje 15 ljudi te voli na neki nacin. … [Opširnije...]

Neobični eksperimenti: Kuda ide nauka 21. vijeka?

Od bizarne antimaterije pa do eksperimenata u kojima se svijetlo veže … [Opširnije...]

Jedno ti nedostaje

Nisam shvatio značenja Njegovih (Isusovih) propovijedi ni Njegovih … [Opširnije...]

Divna neka vedrina obuzela mi je dušu

Divna neka vedrina obuzela mi je dušu, nalik na blago proljećno jutro, … [Opširnije...]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Portal mozete pratiti na adresama: durmitor.com, durmitor.net, durmitorcg.com, destination-durmitor.org, odjek.com...Za bilo koji oblik saradnje(turistička promocija, razmjena linkova...) pišite na naš e-mail
E-mail