Poljubac

Ako želite da znate da li vas neko još uvek voli, provjerite to u njegovom poljupcu. Sve tajne zavodenja, brdo seksualnih prirucnika, iskustvo, sve je to nevažno kad je u pitanju poljubac. To toplo osecanje koje se širi od naših ekstrasenzibilnih usana do najudaljenih tacaka na tijelu ne može se objasniti ili nauciti. Kada nekoga ljubite, obicno su vam ruke cvrsto oko tijela te osobe. Oci su zatvorene jer se tako mogu mnogo bolje osjetiti sve emocije koje prosto teku iz vas i ka vama. Poljubac nije samo spajanje usana i jezika, on je pritiskanje dva tijela, miješanje dva daha, vrtlog dodira.

Najsladi su ukradeni poljupci, jer nekako uvijek postoji želja za ukradenim, da se, jednostavno, poljubac vrati ili bolje reci uzvrati. Svako na svijetu ce znati da vam opiše svoj prvi poljubac. Mnogi imaju simpaticnu pricu o velikoj tremi, nespretnosti i neznanju. Djevojke su ustreptale, mladici nespretni, a sve to zajedno ukazuje na mnogo više emocija nego što to dozvoljava tehnicka vrijednost dogadaja.

Slan poljubac uz suze, mokar poljubac na kiši, hladan poljubac sa umrtvljenim usnama od leda, ukocen poljubac posle bombone od mentola. Eksplozivan i strastven poljubac, lukav i uzbudljiv poljubac. Uzavreo dah fatalne žene, veliki vlažan poljubac sa punim usnama djevojke.

To je golicanje, milovanje, grickanje, lickanje, udisanje, šašuljenje, mirisanje, sisanje. Dodiri, uzdisaji, drhtanje i još mnogo, mnogo više. Cmok, pusa, kis, sve je to jedna rijec za jedan veliki skup osecanja.

Advertisements

Još

Moć ljubavi III

Umijeće ljubavi podrazumijeva sposobnost voljenja. A što je sa … [Opširnije...]

Vježbanje je obavezno prije skijanja

Snijeg, priroda , planinski vazduh, kuvano vino ali i zimski sportovi … [Opširnije...]

VIDEO:Il Novecento – Palladio Allegretto (Live)

Ovo nije Mocart ili bilo koji drugi stari kompozitor, ovo je vrlo živa … [Opširnije...]

VIDEO:Ovacije na javnoj sceni za malog djecaka

Ples jednog dvogodisnjaka … [Opširnije...]

Osim sa šlagom dobre i za zdravlje srca

Prema izdanju iz februara American Journal of Clinical Nutrition … [Opširnije...]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Portal mozete pratiti na adresama: durmitor.com, durmitor.net, durmitorcg.com, destination-durmitor.org, odjek.com...Za bilo koji oblik saradnje(turistička promocija, razmjena linkova...) pišite na naš e-mail
E-mail